Tips för Slots

Spelautomater och videoslots är rena slumpspel. Du kan inte förutse hur hjulen kommer att stanna och du kan inte heller att påverka dina vinstchanser. Det är faktiskt så att utfallet av ett snurr till och med bestäms precis i det ögonblick du klickar igång hjulen. Hjulens snurrande är bara till för att öka spänningen. Det betyder dock inte att du inte kan göra några smarta val när du spelar på slots. Här är två tips för spel på slots online.

tips-slots

Sikta på scattervinster

Om du har en mycket liten spelkassa kan spelupplevelsen bli mycket begränsad. Om du vill spela alla insatslinjer på en spelautomat eller videoslot kan varje snurr på hjulen kosta en del, även om du väljer den lägsta nivån på såväl myntvärde som insatsnivå. Det du då kan göra för att få din spelkassa att räcka så länge som möjligt är att helt enkelt sikta på att bara ta hem scattervinster. Alla videoslots har scattersymboler. Om du träffar två eller fler scattersymboler tar du normalt hem en vinst i form av ett visst antal mynt. Dina mynt multipliceras sedan med det myntvärde du har valt. Ju fler scattersymboler som dyker upp på skärmen, desto större blir din vinst.

Det fina med scattersymboler är att de inte behöver hamna på en aktiv insatslinje för att räknas. De kan hamna var som helst på de fem hjulen. Det innebär att du kan spela endast en insatslinje och ändå ha chansen att ta hem betydande myntvinster.

Det finns dock en klar nackdel med denna strategi. På många videoslots är det scattersymbolerna som aktiverar free spins (gratis spelomgångar). Om du vinner free spins används samma insats i dina gratis spelomgångar som den du spelade med den omgång då dina free spins aktiverades. Du kommer alltså att få spela igenom dina free spins med endast en aktiv insatslinje.

Spela maxinsats för chans på jackpottar

Det finns inga andra casinospel som kan ge en sådan enorm utväxling på insatserna som just spelautomater och videoslots. En insats på bara någon krona kan ge en vinst på många tusen kronor. Det är stor del av charmen med spelautomater och videoslots.

Tips

För att ha chansen att vinna de riktigt stora vinsterna ska du spela på videoslots som har progressiva jackpottar. Det är dock inte bara att klicka igång spelet till valfri insats. För att du ska få chansen att ta hem en progressiv jackpott krävs normalt att bonusspelet i vilket du kämpar om jackpotten aktiveras under en spelomgång då du har lagt ett maxbet. När du satsar ett maxbet väljer du alla insatslinjer, det högsta myntvärdet och den högsta insatsnivån. Ofta finns en knapp märkt just ”maxbet” så att du inte behöver justera respektive insatsfaktor manuellt.

LÄMNA EN KOMMENTAR